Početna » Termohigrometri » DTH-74 Termohigrometar sa externom sondom

DTH-74 Termohigrometar sa externom sondom

DTH-74 Termohigrometar sa externom sondom
DTH-74 Termohigrometar sa externom sondom DTH-74 Termohigrometar sa externom sondom DTH-74 Termohigrometar sa externom sondom
CENA: 2.280,00 RSD
Dodaj u korpu

SPECIFIKACIJE:


Temperatura vazduha:
Merni opseg: -10°C do +50°C
Rezolucija: 0,1 °C
Tačnost: ±1 °C
Eksterna sonda: -50 °C do +70 °C
Relativna vlažnost vazduha:
Eksterna sonda: 10 % RH do 99 % RH
Dužina sonde: 1,5 m
Rezolucija: 1 % RH
Tačnost: max. ±5 % RH
Baterije: 1,5V AAA
Životni vek baterije: do 10.000 sati
Funkcije: Minimalna i maksimalna vrednost, izbor prikaza temperature (oC/F),
Dimezije: 60 x 63 x 25 mm
Težina: 64 g
Šifra proizvoda: 900668Garancija 2 godine

Isporuka:
- Merni uređaj,
- baterija,
- uputstvo za korišćenje na srpskom

Saobraznost: 2 godine
RovexsertifikatUputstvo

OPIS PROIZVODA DTH-74 Termohigrometar sa externom sondom

Stoni termohigrometar za merenje temperature i vlage

Digitalni termometar za gmizavce i daljinski merač vlažnosti – higrometar za terarijumske reptile DTH-74

TERMOMETAR I HIGROMETAR ZA GMIZAVCE – Pratite temperaturu i vlažnost u rezervoarima i terarijumima za gmizavce pomoću digitalnog termometra i merača vlažnosti koji je jednostavan za korišćenje.

KOMPLET SA DVE SONDE – Digitalni termometar za reptile, higrometar, jednostavan za upotrebu, sa dve spoljne sonde, jednom za temperaturu i jednom za praćenje vlažnosti.

GDE SE KORISTI – Ovaj precizan digitalni termometar higrometar može se koristiti bilo gdje gdje je potrebno pratiti temperaturu i vlažnost. Na primer: terarijumi, rezervoari za reptile i humidori.

GARANTOVAN KVALITET - Termometara i higrometar za reptile napravljen je po najvišim standardima koje naši kupci očekuju.

Korišćenje digitalnog termometra i higrometra za gmizavce

Održavanje temperature vašeg staništa gmizavaca, terarijuma ili vivarijuma dosledno i u ispravnom opsegu je ključno za održavanje vašeg gmizavca srećnog i zdravog. Od suštinskog je značaja da razumete zahteve termoregulacije vašeg gmizavaca i da im onda obezbedite okruženje koje im odgovara u smislu temperature i vlažnosti.

termohigrometar za terarijume

Različite vrste očekuju različite nivoe promene temperature tokom dana i noći. Ovaj termometar za gmizavce će vam pomoći da stalno pratite trenutnu temperaturu u vašem rezervoaru za gmizavce kako biste bili sigurni da pratite profil temperature koji se daje. Tropski gmizavci ne doživljavaju velike promene temperature danju ili noću u svom prirodnom staništu, dok bi pustinjski gmizavci očekivali bar pad temperature noću.

Sondu spoljnog temperaturnog senzora za termometar za gmizavce treba postaviti u najtopliji deo rezervoara za gmizavce pomoću „vakumskog držača“ pričvršćenog za staklo koji se lako postavlja. Možda ćete morati da pomerate senzor u početnoj instalaciji termometra rezervoara za gmizavce da biste bili sigurni da ste pronašli najtopliju oblast rezervoara za gmizavce.

Jasan digitalni ekran na ovom termometru rezervoara za reptile pruža potpunu jasnoću u stepenima Celzijusa i Farenhajta.

Uvek zapamtite, visoka ili niska temperatura u poređenju sa optimalnom temperaturom za terarijum vašeg gmizavca se ne preporučuje za njihovo zdravlje i dobrobit. Kontinuirano pažljivo pratite temperaturu terarijuma pomoću termometra za gmizavce za vaš rezervoar.

Naravno, za kontrolu temperature rezervoara za gmizavce preporučujemo upotrebu termostatske kontrole rezervoara za reptile na opremi za grejanje rezervoara.

Rovex inženjering u svojoj ponudi ima i grejne folije koje se mogu koristiti za grejanje vašeg terarijuma. Više o modelima grejnih folija na našem sajtu

Zbog savremenog i elegantnog dizajna termohigrometar sa spoljnom sondom možete postaviti bilo gde  ili ga jednostavno postaviti na stol. Eksterna sonda omogućava da merite temperaturu na udaljenosti do 1,5m od mesta uređaja. Možete meriti spoljnju i unutrašnju temperaturu u vašem stanu, stakleniku, kancelariji.

HACCP standard
HACCP standard obezbeđuje kontrolu celokupnog lanca proizvodnje od sirovina, prerade, proizvodnje, distribucije pa do prodaje hrane kupcu. Uređaji se mogu koristiti za kontrolu po HACCP standardom. Sertifikat o etaloniranju (po zahtevu kupca) garantuje da se proizvod može koristiti za proveru  HACCP standarda.
Tehnički podaci :
Termohigrometar sa externom sondom DTH-74
Temperatura vazduha

Način meranja: NTC
Merni opseg: -10°C do +50 °C
Merni opseg eksterne sonde: -50°C do +70 °C
Rezolucija: 0.1 °C (0.1 °F)
Tačnost: ±1°C
Dužina sonde: 1,5m
Relativna vlažnost vazduha

Način meranja: kapacitivno
Merni opseg: 10% do 99 % RH
Rezolucija: 1% RH
Tačnost: ±5 % RH 
Funkcije: Minimalna i maksimalna vrednost,
izbor prikaza temperature (°C/°F),
Životni vek baterije: do 10000 sati
Dimenzije (l x w x h): 60 x 63 x 25 mm
Težina: 64 g
Obim isporuke Merni uređaj, baterija i uputstvo za korišćenje na srpskom

Termohigrometri

Copyright © 2018 Rovex Inženjering