Početna » Prečistači vazduha » AirGoClean200E Prečišćivač vazduha

AirGoClean200E Prečišćivač vazduha

AirGoClean200E Prečišćivač vazduha
AirGoClean200E Prečišćivač vazduha AirGoClean200E Prečišćivač vazduha AirGoClean200E Prečišćivač vazduha
CENA: 29.700,00 RSD
Dodaj u korpu
33.000,00 RSD
Uštedeli ste: 3.300,00 RSD

SPECIFIKACIJE:

Pogodan za prostorije: 66 m²/165 m³
Protok vazduha:
 • Nivo 1 - 179 [m³/h]
 • Nivo 2 - 267 [m³/h]
 • Nivo 3 - 433 [m³/h]
 • Nivo 4 - 550 [m³/h]
Efikasnost filtera : 99,97%
PredFilter : fiber sintetički
Filter : HEPA
Nivo buke na 1m udaljenosti :
 • Nivo 1 - 31dB
 • Nivo 2 - 38dB
 • Nivo 3 - 49dB
 • Nivo 4 - 54dB
Ventilator : radijalni 4 brzine
Senzor : kvaliteteta vazduha PM
Napajanje: 230V (50Hz)
Napojni kabl: 1,8m
Maksimalna ulazna snaga: 0,038 kW
Težina: 10,5 kg
Dimenzije DxŠxV (mm): 310 x 310 x 680

Šifra: 905200Garancija 2 godine

- Saobraznost: 2 godine
RovexsertifikatUputstvo

OPIS PROIZVODA AirGoClean200E Prečišćivač vazduha

AirgoClean® 200 E prečišćivač vazduha

Udahnite čist vazduh, ojačajte svoje zdravlje

prečišćivač vazduha AirGoCleaner 200E

Sa kućištem napravljenim od polarno belog brušenog nerđajućeg čelika, dizajn prečišćivača vazduha AirgoClean® 200 E pruža jasnu sliku uređaja koji se bori protiv svih oblika zagađenja vazduha. Bezvremenski lep dizajn nagrađen je prestižnom nagradom Red Dot Design Award. Žiri je s pravom utvrdio:

"Dizajn prečišćivača vazduha takođe vizuelno predstavlja njegovu funkciju čišćenja. Nenametljivo oblikovanje i zaobljeni uglovi daju mu harmoničan, jasan izgled."

Ne postoji vizuelno privlačniji način da se prečišćeni vazduh integriše u moderno životno okruženje kako biste se oporavili od stresa i napora tokom dana i povratili vitalnu energiju uz pomoć higijenski čistog vazduha.

Čist vazduh je uslov za kvalitetan život – ali nije nešto što se podrazumeva.

Vazduh u prostoriji u vreme našeg industrijalizovanog društva je mnogo više kontaminiran zagađivačima nego spoljašnji vazduh. Međutim, spoljašnji vazduh je sve samo ne zdrav zbog koncentracije fine prašine u unutrašnjosti grada. Ova činjenica čini još važnijim da se u neposrednom okruženju obezbedi čist i nezagađen vazduh. AirgoClean® 200 E dizajn prečišćivač vazduha preuzima ovaj odgovoran zadatak sa maksimalnom efikasnošću.

Neprijatna prašina se može naći bilo gde i funkcioniše kao magnet kada privlači druge patogene: alergeni, bakterije, virusi, fina prašina, buđ, polen, grinje, životinjska perut i mirisi zagađuju vazduh u prostoriji. Postoje i štetne fine čestice prašine koje kroz otvorena vrata i prozore ulaze u našu zonu udobnosti. Ove čestice udišemo kada udišemo vazduh u unutrašnjim prostorima – gde podstiču razvoj brojnih bolesti.

AirgoClean® 200 E poboljšava kvalitet vazduha i pruža zaštitu od bolesti

Zaštitite sebe i svoju okolinu čistim vazduhom filtriranim HEPA filterom koji uklanja 99,97% patogenih suspendovanih čestica. Ako želite, možete koristiti potpuno automatsko čišćenje vazduha zahvaljujući najsavremenijim senzorima kvaliteta vazduha. „Senzori kvaliteta vazduha“ AirgoClean® 200 E kontinuirano mere zagađenje finom prašinom i kvalitet vazduha u prostoriji kako bi ga očistili sa inteligentno kontrolisanim performansama. Četvorostepena podesiva ventilacija sa maksimalnom brzinom cirkulacije vazduha od 550 m³/h omogućava primetno poboljšanje kvaliteta vazduha u prostorijama veličine do 66 m² ili 165 m³.

Tehnologija HEPA filtera visokih performansi u kombinaciji sa karakteristikama lakim za rukovanje

AirgoClean® 200 E prečišćivač vazduha kombinuje nagrađivani dizajn, moćnu tehnologiju HEPA filtera i garantuje izuzetno jednostavan rad. Moderan LED displej pokazuje vrednost fine prašine i kvalitet vazduha u prostoriji u realnom vremenu, a petostepeni led displej pokazuje kada je potrebna zamena filtera. Ubedljive karakteristike AirgoClean® 200 E upotpunjuju tri režima rada (automatski, turbo i noćni režim).

Indikator kvaliteta vazduha u boji koji prikazuje vrednost PM2,5

Displej kvaliteta vazduha u sredini AirgoClean® 200 E čini inače nevidljivo, ali štetno zagađenje česticama i drugim oblicima zagađivača vidljivim u vazduhu prostorije. Vrednost PM2,5 (broj finih čestica prašine < 2,5 μm) i kvalitet vazduha u prostoriji mogu se očitati sa LED displeja sa mogućnošću zatamnjivanja – čak i sa veće udaljenosti. Prsten u boji pruža jasno vidljive informacije o kvalitetu vazduha u tri različite boje:

U automatskom režimu, brzina ventilatora i povezane performanse čišćenja vazduha se kontrolišu u zavisnosti od kvaliteta vazduha:

Plava: Dobar kvalitet vazduha PM2,5 vrednost 0 – 75

Narandžasta: srednji kvalitet vazduha PM2,5 vrednost 75 – 160

Crvena: Loš kvalitet vazduha PM2,5 vrednost > 160

Koja je vrednost PM2,5?

Vrednost PM2,5 označava broj finih čestica prašine koje se mogu udahnuti prečnika manjeg od 2,5 µm. Zbog svoje male veličine, ove fine čestice se smatraju zdravstvenim rizikom jer mogu prodreti dublje u disajne puteve, kardiovaskularni sistem i mozak, ostati tamo i izazvati oštećenja. U okviru REVIHAAP projekta, SZO je došla do zaključka da fina prašina, između ostalog, može dovesti do arterioskleroze, otežati porođaje i izazvati respiratorne bolesti kod dece.

Automatski režim za inteligentno kontrolisan učinak čišćenja

Kvalitet vazduha u prostoriji može imati i pozitivne i negativne efekte na naše blagostanje, našu produktivnost i posebno naše zdravlje. Sa AirgoClean® 200 E možete se osloniti na dobijanje čistog i prečišćenog vazduha za zdravo disanje. U udobnom automatskom režimu, prečišćivač vazduha automatski smanjuje rizike po zdravlje u vašem okruženju.

Kombinovana indikacija fine prašine i kvaliteta vazduha sa prikazom realne vrednosti vrednosti PM2,5

Kapacitet prečišćavanja vazduha ne može se kontrolisati samo ručno u 3 nivoa. Pored toga, AirgoClean® 200 E je opremljen udobnim automatskim režimom rada. Visoko osetljivi „senzori kvaliteta vazduha“ mere kvalitet vazduha u prostoriji i zagađenje vazduha česticama u realnom vremenu što im omogućava da odmah reaguju na bilo kakve promene.

Možete računati na pouzdanost AirgoClean® 200 E

Visoko osetljivi senzori kvaliteta vazduha mere zagađenje vazduha česticama i gasovitim zagađivačima (VOC). Najmanje promene se odmah prepoznaju – uređaj je u stanju da odmah reaguje prilagođavanjem procesa prečišćavanja vazduha. Brzina protoka vazduha i performanse filtera uređaja se regulišu potpuno automatski do potrebnog nivoa da bi se suspendovane čestice uklonile iz vazduha u prostoriji u vrlo kratkom vremenu.
Oblasti primene i veličine prostorija:
Filtracija virusa SARS-CoV-2   HEPA
Sa 6 izmena vazduha (kancelarija, sale za sastanke) maximum 36 m2 / 91 m3
Preporuka Trotec-a** 18 m2 / 45 m3
Sa 10 izmena vazduha (operacije, sobe za tretmane) maximum 22 m2 / 55 m3
Preporuka Trotec-a* 11 m2 / 28 m3
CADR vrednosti
Fina prašina, polen, životinjska dlaka (CADR): maximum 66 m2 / 165 m3
Preporuka Trotec-a * 32 m2 / 80 m3

Obično se maksimalna vrednost oglašava kao „preporučena veličina sobe“. Da bi se postigla dobra kombinacija kontrole zagađenja vazduha i pozadinske buke, veličine prostorija koje preporučujemo zasnivaju se na nivou zvuka od pribl. 38 dB(A).

Napomena: Pri maksimalnoj veličini prostorije, jedinica radi pri najvećoj brzini ventilatora! Da biste mogli da postignete optimalnu kombinaciju maksimalnog prečišćavanja vazduha i minimalne pozadinske buke, preporučujemo vam da dimenzionirate jedinicu za veličinu prostorije koja je pribl. 30 % manji od maksimalno mogućeg. Na ovaj način, jedinica takođe može da garantuje filtraciju u tišem stepenu ventilatora.

Automatski režim i filtriranje virusa:

Nemojte koristiti automatski režim ako se uređaj koristi za filtriranje virusa. Integrisani senzori reaguju samo na zagađenje vazduha uzrokovano finim česticama, polenom ili VOC. Uređaj ne može da odredi opterećenje virusom. Moguće je da automatski režim ukazuje na „dobar“ kvalitet vazduha iako je opterećenje virusom u prostoriji veoma veliko. Iz tog razloga preporučujemo korišćenje stepena ventilatora koji zahtevaju odgovarajuće specifikacije u pogledu brzine cirkulacije (zapremina vazduha) kada se uređaj koristi za filtriranje virusa kako bi se smanjio rizik od indirektnih infekcija.

Turbo režim za ubrzani postupak čišćenja vazduha

Ne čekajte bolja vremena da duboko udahnete zdravo – postanite aktivni i sami. AirgoClean® 200 E sa svojom velikom brzinom protoka vazduha obezbeđuje brze rezultate čišćenja i HEPA-filtriran čist vazduh u celoj prostoriji. Zahvaljujući savršenoj kombinaciji principa optimizovanog protoka vazduha i snažnog pogona, dizajnirani prečišćivač vazduha pomaže da se postigne zdrav vazduh u prostoriji sa poboljšanim kvalitetom vazduha na impresivno brz način.

Turbo-režim za ubrzanu ventilaciju prostorije

Da biste uživali u dragocenom kvalitetnom vremenu sa svojim najmilijima, kvalitet vazduha u prostoriji mora biti dobar pored dobrog balansa između posla i privatnog života. Tek tada telo može da napuni svoje "baterije" čistim vazduhom. Pomoću turbo režima AirgoClean® 200 E, moći ćete da očistite vazduh u dnevnoj, spavaćoj ili dečjoj sobi, kao i u kancelariji ili ambulanti za tren oka. Životinjska dlaka i neprijatni mirisi životinja, kao i polen (farina) i spore unesene spolja, filtriraju se iz vazduha u prostoriji u najkraćem vremenu, bez potrebe da se vrata ili prozori ostavljaju otvorenim i da dragoceni i neiskorišćeni grejni vazduh izlazi kroz otvorene prozore. Sastanak, pauza ili soba za osoblje mogu se emitovati jednako brzo i lako. Čak i ako u prostoriji nakon upotrebe nema žive duše, klice koje izazivaju bolesti i dalje mogu lebdeti u vazduhu – nevidljive golim okom. U akutnim situacijama, turbo režim AirgoClean® 200 E omogućava brzo i efikasno uklanjanje zagađivača i suspendovanih čestica iz vazduha u prostoriji. U medicinskoj praksi, ova funkcija je idealna za obezbeđivanje čistog vazduha nakon svakog tretmana.

Centrifugalna vazdušna turbina sa dvostrukom gravitacijom za optimizovani protok vazduha.

Vertikalna centrifugalna vazdušna turbina sa dvostrukom gravitacijom visokoefikasnog ventilatora omogućava konstantno visok protok vazduha uz nisku emisiju buke. Zagađeni prostorni vazduh se usisava u blizini zemlje preko otvora za vazduh na bočnim stranama uređaja. Vazduh zatim prolazi kroz kombinovane odeljke DACRON, HEPA i CARBON filter tehnologije unutar uređaja. Čist vazduh bez zagađivača se zatim izduvava nazad u prostoriju preko klapni za izduvavanje sa optimizovanim protokom na vrhu uređaja. Uz pomoć cirkulacije vazduha, vazduh će se prijatno širiti po prostoriji.

Ubedljiva komforna oprema: Više nego što očekujete

Dizajnerski prečišćivač vazduha AirgoClean® 200 E kombinuje izvanredan dizajn, moćnu tehnologiju 3-u-1 HEPA filtera i komfornu opremu koja vas čini srećnim. U ovoj klasi uređaja, ove funkcije su dostupne samo sa prečišćivačima vazduha iz serije AirgoClean®

.

Funkcija detekcije svetlosti sa automatskom kontrolom protoka vazduha

Kada se ambijentalna osvetljenost smanji, npr. ako je osvetljenje isključeno ili sumrak počne da pada, digitalni displej se isključuje i stepen ventilatora se smanjuje kako bi se obezbedilo mirno okruženje za spavanje.

Indikacija promene filtera i čišćenja filtera

Dva petostepena LED grafikona pružaju informacije o stepenu kontaminacije predfiltera i HEPA/karbonskog filtera. Kada treba zameniti dva unapred sastavljena HEPA/ugljena filtera ili očistiti predfiltere, na digitalnom LED displeju se pojavljuje poruka upozorenja (Zamenite ili Očistite).

Tajmer sa funkcijom automatskog isključivanja

Tajmer koji se lako može programirati omogućava postavljanje fiksnog vremena rada. Broj sati do automatskog isključivanja može se podesiti na 12, 24, 48 ili 72 sata. Baš kao što vaš balans između posla i privatnog života zahteva – nepotrebno vreme rada se takođe može izbeći.

Funkcija memorije

Nakon prekida napajanja, izabrana podešavanja za režim rada i brzinu ventilatora se čuvaju. Podešavanje tajmera nije sačuvano.

Noćni režim sa smanjenim stepenom ventilatora i niskom pozadinskom bukom

Čist, filtriran vazduh u prostoriji čak i tokom spavanja omogućava noćni režim sa smanjenom emisijom buke sa deaktiviranom indikacijom kvaliteta vazduha. Struja vazduha se automatski prilagođava zahtevima zdravog sna, a protok vazduha je podešen na najniži stepen ventilatora.

Zdravlje je dragocena imovina. Zaštitite sebe i svoje najmilije čistim, pročišćenim vazduhom. Dizajnerski prečišćivač vazduha AirgoClean® 200 E to omogućava

.

Dvostruka tehnologija 3-u-1 HEPA filtera sa funkcijom jonizacije za zdravu klimu u prostoriji

Zahvaljujući kombinovanom sistemu filtera sa HEPA ugljeničnim i DACRON filter tehnologijom na obe strane uređaja i dodatnoj funkciji jonizacije, fine čestice, alergeni i drugi patogeni se pouzdano filtriraju iz vazduha prostorije.

2 x HEPA filter

Virusi, bakterije, polen, alergeni, fine čestice prašine i spore plesni veličine do 0,3 mikrometra eliminišu se u oba HEPA filtera. Zbog visoke efikasnosti filtracije od 99,97 %, filteri ove klase filtera se koriste npr. u higijenski osetljivim laboratorijama i u prehrambenoj industriji. Ovi filteri pružaju optimalne uslove da vaša četiri zida pretvorite u oazu blagostanja sa čistim, svežim i filtriranim vazduhom u prostoriji.

Dvostruki ugljeni filter (filter sa aktivnim ugljem)

Savršeno za pušače: dodatni filter koji se sastoji od ugljenika. Pored zagađivača, ovaj filter sa aktivnim ugljem efikasno neutrališe mirise duvana, kućnih ljubimaca, kuhinje i dima, kao i mirise formaldehida i rastvarača iz okolnog vazduha. Za čist vazduh – bez neprijatnih mirisa.

2 DACRON® predfiltera

DACRON® je oznaka za sintetički proizvedene kontinualne poliesterske filamente, koji su idealno prilagođeni kao predfilter u prečišćavanju vazduha zbog svojih posebno neutralnih karakteristika protiv alergija. Predfilteri napravljeni od ovih sintetičkih vlakana su posebno otporni na kidanje, izdržljivi i vodoodbojni. Sam filter od sintetičkih vlakana može da filtrira mirise blagog do srednjeg intenziteta, grubu kućnu prašinu i životinjsku dlaku iz vazduha u prostoriji.

Ionizacija

Performanse filtera su već izuzetno efikasne, ali još više povećane potpuno automatskom jonizacijom. U toku procesa jonizacije oslobađaju se negativno naelektrisani joni. Njihov statički naboj vezuje sav polen, prašinu, viruse i bakterije. Kao rezultat, ove čestice tonu na tlo gde će ih odmah uvući struja vazduha trostepenog ventilatora da bi se na kraju eliminisale. Na taj način se vazduh u prostoriji još efikasnije čisti i dodatno obogaćuje aktivnim kiseonikom.

Brza i jednostavna zamena filtera

AirgoClean® 200 E je isto tako jednostavan za rukovanje kao i zamena unapred montiranih filtera, što se može uraditi za kratko vreme. U jednom jednostavnom koraku, poklopci uređaja sa obe strane mogu se ukloniti bez upotrebe alata. Na ovaj način, predfilteri i HEPA filteri se mogu vizuelno pregledati i ponoviti

Imajte na umu: uvek su potrebna 2 HEPA filtera po uređaju.

Opasnost! Koristite samo originalne zamenske filtere kompanije Trotec. Originalni HEPA - carbon filter ima ident broj 7.160.000.534 i možete ga naručiti   OVDE>>   .
Samo su oni dizajnirani i testirani da odgovaraju vašem uređaju. Jeftine replike obično ne postižu navedene vrednosti filtera ili ne garantuju količine vazduha za koje je vaš uređaj dizajniran. Kada koristite jeftine replike filtera za zaštitu od infekcije virusima, može postojati zdravstveni rizik. Radi sopstvene bezbednosti, koristite samo originalne filtere kompanije Trotec.

Nekoliko praktičnih prednosti:

 • Dobitnik renomirane nagrade za dizajn Red Dot
 • Kvalitetan dizajn od brušenog nerđajućeg čelika i zaobljenih uglova
 • Višestepeni sistem filtera vazduha u prostoriji sa DACRON® predfilterom, kombinovanim HEPA ugljeničnim filterom i jonizacijom
 • Visoko efikasna HEPA filtracija finih čestica prašine, suspendovanih čestica, zagađivača, klica i mirisa
 • Kombinovani indikator kvaliteta vazduha u LED bojama sa realnim prikazom finih čestica (vrednost PM 2,5)
 • Pogodno za potpuno automatsko prečišćavanje vazduha u prostorijama veličine do 66 m2 ili 165 m3
 • Zapremina prečišćavanja mak. 550 m³/h
 • 4 stepena ventilatora
 • 3 režima rada Automatski režim, turbo režim, noćni režim
 • Kompaktnost i visoke performanse u kombinaciji sa jednostavnim rukovanjem
 • Jednostavna, brza promena filtera
 • Funkcija detekcije svetlosti
 • Funkcija tajmera
 • Funkcija memorije
 • Indikatorska svetla za filter
 • Noćni režim (smanjena emisija buke)
 • Niska potrošnja energije
 • Pogodno za osobe koje pate od alergija
Tehnički podaci:
AirGoClean 200E čistač vazduha
Pogodan za prostorije: 66 m²/165 m³
Protok vazduha: • Nivo 1 - 179 [m³/h]
• Nivo 2 - 267 [m³/h]
• Nivo 3 - 433 [m³/h]
• Nivo 4 - 550 [m³/h]
Efikasnost filtera : 99,97%
Pred Filter : fiber sintetički
Filter : HEPA + Carbon
Nivo buke na 1m udaljenosti : • Nivo 1 - 31dB
• Nivo 2 - 38dB
• Nivo 3 - 49dB
• Nivo 4 - 54dB
Ventilator : radijalni 4 brzine
Senzor : kvaliteta vazduha PM
Napajanje: 230V (50Hz)
Napojni kabl: 1,8m
Maksimalna ulazna snaga: 0,038 kW
Težina: 10,5 kg
Dimenzije Dubina: 310 mm
Širina: 310 mm
Visina: 680 mm
Šifra: 905170
Saobraznost: 2 godine

AirgoClean® 200 E – filteri:

AirgoClean® 200 E – posebne karakteristike uređaja:

AirgoClean® 200 E – Kompaktne dimenzije
Kompaktne dimenzije: Sa samo 31 cm², AirgoClean® 200 E zahteva vrlo malo prostora da razvije svoje visoke performanse odvlaživanja u celoj prostoriji.
AirgoClean® 200 E – Displej
Uvek vam je sve pred očima : Digitalni PM 2.5 displej pruža informacije o broju čestica u vazduhu u prostoriji. Uređaj za merenje kvaliteta vazduha daje informacije o kvalitetu vazduha u prostoriji pomoću četiri različite boje. Indikator promene filtera prikazuje status
AirgoClean® 200 E – Turbo brza distribucija vazduha
Turbo brza distribucija vazduha: aerodinamično oblikovana otvora za izlaz vazduha distribuiraju očišćeni vazduh po celoj prostoriji.
AirgoClean® 200 E – Princi protoka vazduha
Napredni princip protoka vazduha. Vazduh kontaminiran zagađivačima i suspendovanim materijama se usisava u blizini zemlje da bi se prečistio zahvaljujući visokoefikasnoj tehnologiji HEPA filtera.Čist vazduh koji se oslobađa u prostoriju sa gornje strane uređaja, bez stvaranja neželjenih turbulencija.
AirgoClean® 200 E – Brza zamena filtera
Brza zamena filtera: Predfilteri i HEPA filteri su dostupni sa obe strane, zbog čega je potrebno samo nekoliko koraka za promenu filtera.
AirgoClean® 200 E – isporučeni filteri
Obim isporuke uključuje: Dva Dacron predfiltra i dva kombinovana HEPA/karbonska filtera su već montirani.
AirgoClean® 200 E – Lagan i svestran
Lagan i svestran: Prečistač vazduha je težak samo 12 kg, opremljen je udubljenim ručkama i stoga se može brzo i lako premestiti. Gde god želite da imate čist vazduh!
AirgoClean® 200 E – Pogodni transportni točkovi
Integrisani transportni točkovi: Repozicioniranje uređaja je još lakše zahvaljujući integrisanim točkovima koji se lako kreću. Oni omogućavaju uređaju da nesmetano radi po podu.

Svež, čist vazduh – gde god vam zatreba

AirgoClean® 200 E – kod kuće
Zdrav vazduh u prostoriji za celu porodicu: Naša četiri zida su zona udobnosti i sigurno utočište za punjenje baterija. AirgoClean® 200 E obezbeđuje čist i higijenski savršen vazduh za slobodno i zdravo disanje..
AirgoClean® 200 E – u kancelariji
Bilo u konferencijskoj sali, za sastanke ili u kancelarijama otvorenog tipa: Ne samo tokom sezone gripa, patogene klice se šire vazduhom. AirgoClean® 200 E obezbeđuje čist, filtriran vazduh za produktivan rad.
AirgoClean® 200 E – u čekaonicama
U akutnim situacijama, turbo režim AirgoClean® 200 E omogućava brzo i efikasno uklanjanje zagađivača i suspendovanih čestica iz vazduha u prostoriji. U praksi, ova funkcija je idealna za obezbeđenje čistog vazduha nakon svakog tretmana.
AirgoClean® 200 E – protiv alergena
Slobodno disanje – omogućeno osobama koje pate od alergija: polen (farina) i drugi alergeni mogu bukvalno da vam oduzmu dah. AirgoClean® 200 E pouzdano filtrira skoro sve alergene u vazduhu iz vazduha u prostoriji.

Copyright © 2018 Rovex Inženjering