Početna » Prečistači vazduha » AirGoClean170E Prečišćivač vazduha

AirGoClean170E Prečišćivač vazduha

AKCIJA
AirGoClean170E Prečišćivač vazduha
AirGoClean170E Prečišćivač vazduha AirGoClean170E Prečišćivač vazduha AirGoClean170E Prečišćivač vazduha
CENA: 18.900,00 RSD
Dodaj u korpu
21.000,00 RSD
Uštedeli ste: 2.100,00 RSD

SPECIFIKACIJE:

Pogodan za prostorije: 42 m²/105 m³
Protok vazduha:
 • Nivo 1 - 123 [m³/h]
 • Nivo 2 - 195 [m³/h]
 • Nivo 3 - 263 [m³/h]
 • Nivo 4 - 320 [m³/h]
 • Nivo 5 - 350 [m³/h]
Efikasnost filtera : 99,70%
PredFilter : fiber sintetički
Filter : HEPA
Nivo buke na 1m udaljenosti :
 • Nivo 1 - 20dB
 • Nivo 2 - 27dB
 • Nivo 3 - 37dB
 • Nivo 4 - 41dB
 • Nivo 5 - 50dB
Ventilator : radijalni 5 brzine
Senzor : kvaliteteta vazduha PM
Napajanje: 230V (50Hz)
Napojni kabl: 1,8m
Maksimalna ulazna snaga: 0,025 kW
Težina: 6,5 kg
Dimenzije DxŠxV (mm): 292 x 292 x 663

Šifra: 905170Garancija 2 godine

- Saobraznost: 2 godine
RovexsertifikatUputstvo

OPIS PROIZVODA AirGoClean170E Prečišćivač vazduha

AirgoClean® 170 E prečišćivač vazduha

Svestrano čist vazduh kod kuće i na poslu

Prečistač vazduha AirGoCleaner 170E

Do 90 odsto vremena provodimo u zatvorenom prostoru i, u zavisnosti od obrasca spavanja i starosti, između 6 i 12 sati dnevno u spavaćoj sobi. Naša četiri zida su naš zaštićeni prostor, gde želimo da se povučemo i osećamo prijatno. Bez da se plašimo uticaja iz vazduha na naše zdravlje. Dovoljan razlog da kvalitetu vazduha kod kuće poklonite pažnju koju zaslužuje sa inteligentnim AirgoClean® 170 E i da obezbedite čist vazduh za udisanje i disanje.

Higijenski čist vazduh je kamen temeljac našeg zdravlja. Ali čist vazduh nije nešto što se podrazumeva.

Alergeni i zagađivači kao što su bakterije, virusi, fina prašina, spore plesni, grinje, životinjska perut, mirisi i isparljiva organska jedinjenja zagađuju vazduh u kući i na poslu. Da stvar bude gora, na mnogim mestima čak i spoljašnji vazduh ima visok nivo zagađenja finom prašinom. Ove sitne čestice prečnika manjeg od 2,5 mikrometara (PM2,5) ulaze u unutrašnje prostorije kroz prozore i vrata i ulaze u ljudsko telo disanjem. Brojne studije pokazuju da ove nanočestice mogu dovesti do zdravstvenih problema.

AirgoClean® 170 E prečišćivač vazduha izbacuje nezdrav vazduh iz prostorije iz vašeg života.

Zaštitite sebe i svoje najmilije čistim vazduhom filtriranim HEPA koji je 99,7% bez patogenih suspendovanih čestica. Potpuno automatski zahvaljujući najsavremenijim senzorima kvaliteta vazduha koji kontinuirano mere kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru i otkrivaju promene - a zatim im se suprotstavljaju inteligentno kontrolisanim performansama prečišćavanja vazduha. Petostepeni podesivi ventilator sa maksimalnom cirkulacijom vazduha od 350 m³/h omogućava primetno poboljšanje kvaliteta vazduha u prostorijama do 42 m².

Prečišćavanje vazduha od 360° sa tehnologijom HEPA filtera "Triple Protection".

Bezvremenski elegantan u tankom dizajnu kućišta, opremljen visoko efikasnim sistemom HEPA filtera klase zaštite E12, uključujući DACRON® predfilter i ugljeni filter, mobilni prečistač vazduha AirgoClean® 170 E daje jasnu izjavu u poboljšanju kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru. Cilindrični dizajn jedinice sa usisom vazduha od 360° omogućava fleksibilnu instalaciju skoro svuda. Aerodinamično oblikovane lopatice za vođenje vazduha na izlazu vazduha garantuju optimalnu distribuciju očišćenog vazduha. Lopatice u obliku spirale stoga nisu samo atraktivna karakteristika dizajna, već dodatno povećavaju turbulenciju i time distribuciju čistog vazduha po celoj prostoriji. Tri nivoa PM2,5 displej u boji vas informiše u realnom vremenu o kvalitetu vazduha u prostoriji koji vas okružuje.

Karakteristike udobnosti AirgoClean® 170 E zaokružuje turbo režim za ubrzanu ventilaciju prostorije, koji obećava posebno brzo i efikasno čišćenje unutrašnjeg vazduha u akutnim situacijama. Pored toga, komforni prečistač vazduha ima noćni režim sa tihim radom ventilatora, indikator promene filtera na digitalnom LED displeju sa mogućnošću zatamnjivanja i memorijsku funkciju koja čuva poslednja podešavanja jedinice nakon nestanka struje.

Indikator kvaliteta vazduha u boji sa prikazom vrednosti PM2,5

Trostepeni prikaz kvaliteta vazduha AirgoClean® 170 E čini vidljivim inače nevidljivi kvalitet vazduha. Pored numeričkog prikaza vrednosti PM 2,5 (broj sitnih čestica prašine < 2,5 µm), optički displej sa LED svetlima u boji pokazuje stepen čistoće ambijentalnog vazduha:

U automatskom režimu, brzina ventilacije i povezane performanse čišćenja vazduha se kontrolišu u skladu sa kvalitetom vazduha:

Zelena: Odličan kvalitet vazduha PM2,5 vrednost 0 - 35

Plava: Dobar kvalitet vazduha PM2,5 vrednost 36 - 116

Crvena: Loš kvalitet vazduha PM2,5 vrednost > 116

Šta znači vrednost PM2,5?

PM2,5 je fina čestica prašine koja se može udisati prečnika manjeg od 2,5 µm. Zbog svoje male veličine, ove fine čestice se smatraju zdravstvenim rizikom jer mogu prodreti dublje u disajne puteve, kardiovaskularni sistem i mozak, gde mogu ostati i izazvati oštećenja. U projektu REVIHAAP, SZO zaključuje da čestice mogu izazvati arteriosklerozu, urođene mane i respiratorne bolesti kod dece, između ostalog.

Čist filtriran vazduh u prostoriji poboljšava kvalitet života i blagostanje

Dobar, čist vazduh je neophodan za naše zdravlje. Ne prepuštajte slučaju kontrole ove vitalne komponente. Prelepo dizajniran AirgoClean® 170 E dizajnerski prečistač vazduha u prostoriji prati kvalitet vazduha 24 sata dnevno i daje vam slobodu da uživate u zdravom životu punim disanjem.

Oblasti primene i veličine prostorija:

Filtriranje virusa SARS-CoV-2 i opšte kontrola infekcija (gripa, prehlade, morbila itd.)   HEPA
Sa 6 izmena vazduha (kancelarija, sale za sastanke) maximum 23 m2 / 57 m3
Preporuka Trotec-a** 17 m2 / 42 m3
Sa 10 izmena vazduha (operacije, sobe za tretmane) maximum 14 m2 / 35 m3
Preporuka Trotec-a* 11 m2 / 27 m3
CADR vrednosti
Fina prašina, polen, životinjska dlaka (CADR): maximum 42 m2 / 105 m3
Preporuka Trotec-a * 32 m2 / 80 m3

Obično se maksimalna vrednost oglašava kao „preporučena veličina sobe“. Da bi se postigla dobra kombinacija kontrole zagađenja vazduha i pozadinske buke, veličine prostorija koje preporučujemo zasnivaju se na nivou zvuka od pribl. 37 dB(A).

Napomena: Sa maksimalnom veličinom prostorije, jedinica radi pri najvećoj brzini ventilatora! Da bi se postigla optimalna kombinacija maksimalne kontrole zagađenja vazduha i minimalnog nivoa buke, preporučujemo da se jedinica dimenzioniše za veličinu prostorije koja je pribl. 30% manji od maksimalno mogućeg pri planiranju njegove upotrebe. Na ovaj način, jedinica takođe može da obezbedi filtriranje u tiši fazi ventilatora.

Inteligentno kontrolisano čišćenje vazduha u potpuno automatskom režimu

Pored ručne kontrole performansi prečišćavanja vazduha u 5 faza, AirgoClean® 170 E ima pametni „Senzor kvaliteta vazduha“ da reaguje u realnom vremenu na promene u kvalitetu vazduha u prostoriji. Visoko osetljivi senzor kvaliteta vazduha kontinuirano meri kontaminaciju česticama i odmah detektuje i najmanje promene - da bi odmah reagovao sa prilagođenim sistemom za čišćenje vazduha. Performanse vazduha i filtera jedinice se potpuno automatski regulišu do potrebnog nivoa kako bi se suspendovane čestice uklonile iz vazduha prostorije u najkraćem mogućem vremenu.

Automatski režim i filtriranje virusa:

Ne koristite automatski režim kada se mašina koristi za filtriranje virusa. Ugrađeni senzori reaguju samo na zagađenje vazduha finom prašinom, polenom ili VOC. Jedinica ne može da odredi opterećenje virusom. Moguće je da automatski režim ukazuje na „dobar“ kvalitet vazduha, iako je opterećenje virusom u prostoriji veoma veliko. Iz tog razloga, kada se koristi za filtriranje virusa kako bi se smanjio indirektni rizik od infekcije, preporučujemo da uvek podesite brzinu ventilatora koju zahtevaju odgovarajući zahtevi za brzinu cirkulacije (volumen vazduha).

Turbo režim

Turbo režim se posebno koristi za ubrzanu ventilaciju prostorije, gde je, na primer, u akutnim situacijama potrebno posebno brzo i efikasno čišćenje unutrašnjeg vazduha. Najvećom brzinom ventilatora vazduh se brzo čisti do optimalnog nivoa. To znači da se vazduh u salama za sastanke, sobama za odmor ili salonima može brzo i lako očistiti do nivoa dobrog kvaliteta. Osobe koje pate od alergija koje otvore prozor da prozrače prostoriju će za nekoliko minuta izbaciti polen ili prašinu iz vazduha. U turbo režimu AirgoClean® 170 E, zagađivači u vazduhu i suspendovane čestice se uklanjaju iz vazduha u prostoriji sa najvišim performansama čišćenja vazduha uz najviši nivo ventilacije i čiste se do optimalnog nivoa.

Praktično nečujan rad u noćnom režimu

Noćni režim niske buke od 20 dB(A) sa prigušenim osvetljenjem obezbeđuje čisto filtriran vazduh u prostoriji čak i tokom spavanja. Protok vazduha se automatski prilagođava potrebi za spavanjem, a izlaz vazduha se reguliše na najniži nivo ventilacije.

AirgoClean® 170 E prečišćivač vazduha štiti od patogena u vazduhu. Čisto filtriran vazduh u prostoriji povećava osećaj blagostanja i poboljšava performanse.

Rebra za izlaz vazduha aerodinamično oblikovana

Aerodinamično oblikovane izlazne letvice AirgoClean® 170 E obezbeđuju efikasnu distribuciju svežeg vazduha u unutrašnjosti, što rezultira udobnom razmenom vazduha bez promaje. Dok konvencionalni prečistači vazduha izduvavaju filtrirani vazduh samo vertikalno u prostoriju, AirgoClean® 170 E ravnomerno raspoređuje čist vazduh u svim pravcima prostorije. Horizontalno okrenute lopatice omogućavaju da čisti vazduh struji kroz okolni vazduh na velikoj površini.

Zdrava klima u zatvorenom prostoru zahvaljujući tehnologiji filtera "Triple Protection".

Direktnim kombinovanjem tri različite tehnologije filtera, alergeni i štetne čestice kao i patogeni se pouzdano filtriraju iz vazduha u zatvorenom prostoru.

DACRON® predfilter

DACRON® je oznaka za sintetički proizvedene kontinualne filamente od poliestera, koji su idealno prilagođeni kao predfilteri u prečišćavanju vazduha zbog svojih posebno neutralnih svojstava protiv alergija. Predfilteri od sintetičkih vlakana proizvedeni sa njima su posebno otporni na kidanje, izdržljivi i vodoodbojni. Čak i filter od sintetičkih vlakana pouzdano filtrira lagane do srednje mirise, grublju kućnu prašinu i životinjsku dlaku iz vazduha u prostoriji

.

Ugljeni filter

Idealan za sve pušače je dodatni ugljeni filter koji se sastoji od ugljenika. Pored zagađivača, ovaj filter sa aktivnim ugljem efikasno neutrališe mirise duvana, kućnih ljubimaca, kuhinjskih mirisa, dima, kao i formaldehida i mirisa rastvarača iz okolnog vazduha. Za čist vazduh - bez neprijatnih mirisa.

HEPA filter

HEPA filter klase filtera E12 eliminiše polen, alergene, fine čestice prašine, bakterije, viruse, ostatke grinja i spore plesni do veličine od 0,3 mikrometra. Zbog visokog stepena separacije od 99,7%, filteri ove klase filtera se koriste, na primer, u higijenski osetljivim laboratorijskim prostorima i u proizvodnji hrane. Najbolji preduslovi, dakle, da svoja četiri zida pretvorite u oazu blagostanja sa čistim, filtriranim, svežim vazduhom u prostoriji.

Brza i laka zamena filtera

AirgoClean® 170 E je isto tako jednostavan za rukovanje kao i brza zamena unapred montiranih filtera. Poklopac jedinice se može ukloniti bez alata u jednom jednostavnom koraku, tako da se predfilter, ugljeni i HEPA filteri mogu vizuelno pregledati i zameniti ako je potrebno. Čist vazduh za zdraviji život, više blagostanja i poboljšane performanse - AirgoClean® 170 E prečišćivač vazduha to omogućava.

Efektivno sa:

 • Polen i alergeni za kućne ljubimce
 • Fina prašina, kućna prašina i ostaci grinja
 • Virusi, bakterije i spore plesni
 • Cigaretni dim i neprijatni mirisi

Prednosti za praksi:

 • Trostepeni sistem filtera vazduha u prostoriji sa DACRON® predfilterom, ugljenim filterom i HEPA filterom klase filtera E12. (Zbog filtera klase E12, jedinica je samo uslovno pogodna za filtriranje virusa).
 • Efikasna HEPA filtracija suspendovanih čestica, zagađivača, klica i mirisa
 • Trostepeni prikaz kvaliteta vazduha kao numerička vrednost PM2,5 u LED bojama (zelena, plava, crvena)
 • Pogodno za potpuno automatsko čišćenje vazduha prostorija do 105 m³
 • Zapremina čišćenja mak. 350 m³/h
 • 5 brzina ventilatora sa promenljivom turbo funkcijom
 • Kompaktan i moćan sa lakim radom
 • Jednostavna, brza zamena filtera
 • Automatski režim
 • Funkcija memorije
 • Indikatorska lampica filtera
 • Noćni režim (tihi šapat)
 • Nizak nivo buke: maks. 50 dB(A)
 • Niska potrošnja energije
 • Allergy friendly
Tehnički podaci:
AirGoClean 170E čistač vazduha
Pododan za prostorije: 42 m²/105 m³
Protok vazduha: • Nivo 1 - 123 [m³/h]
• Nivo 2 - 195 [m³/h]
• Nivo 3 - 263 [m³/h]
• Nivo 4 - 320 [m³/h]
• Nivo 5 - 350 [m³/h]
Efikasnost filtera : 99,70%
PredFilter : fiber sintetički
Filter : HEPA
Nivo buke na 1m udaljenosti :
• Nivo 1 - 20dB
• Nivo 2 - 27dB
• Nivo 3 - 37dB
• Nivo 4 - 41dB
• Nivo 5 - 50dB
Ventilator : radijalni 5 brzine
Senzor : kvaliteta vazduha PM
Napajanje: 230V (50Hz)
Napojni kabl: 1,8m
Maksimalna ulazna snaga: 0,025 kW
Težina: 6,5 kg
Dimenzije Dubina: 292 mm
Širina: 292 mm
Visina: 663 mm
Šifra: 905170
Saobraznost: 2 godine

AirgoClean® 170 E – posebne karakteristike uređaja:

AirgoClean® 170 E – Kompaktne dimenzije
Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, AirgoClean® 170 E / 171 E prečišćava prostorije veličine do 42 m² sa svojih 5 stepena ventilatora, turbo režimom i zapreminom prečišćavanja do 350 m³/h. Uređaj čisti okolni vazduh posebno temeljno i iznenađujuće tiho (50 dB) od zagađivača, patogena i loših mirisa.
AirgoClean® 170 E – Displej
Sva podešavanja se mogu jednostavno izvršiti preko digitalnog displeja po potrebi. Optički senzor kvaliteta vazduha pokazuje trenutni kvalitet vazduha u LED bojama (zelena, plava, crvena) i podešava intenzitet prečišćavanja vazduha na potpuno automatski način.
AirgoClean® 170 E – filteri
Prečišćavanje vazduha od 360°: Vazduh u prostoriji se usisava sa svih strana pomoću cilindričnog prečistača vazduha i filtrira se unutar uređaja. Očišćeni vazduh se zatim ispušta u prostoriju prema vrhu. Zahvaljujući tehnologiji filtera sa trostrukom zaštitom, koja se sastoji od DACRON® predfiltera, HEPA filtera i filtera sa aktivnim ugljem, AirgoClean® 170 E / 171 E obezbeđuje zdrav vazduh za disanje svuda okolo.
AirgoClean® 170 E – laka zamena filtera
Zahvaljujući konstrukciji koja je laka za održavanje, sistemi filtera se mogu ukloniti bez napora i bez alata kako bi se garantovala brza i laka promena filtera.

Svež, čist vazduh – gde god vam zatreba

AirgoClean® 200 E – kod kuće
AirgoClean® 170 E filtrira različite suspendovane materije iz vazduha u prostoriji i tako značajno poboljšava kvalitet vazduha u prostoriji: viruse, finu prašinu, kućnu prašinu, životinjsku dlaku, alergene, polen, spore plesni i ostatke grinja utiču na dobrobit i zdravlje cele porodice. Ove i više čestica koje izazivaju bolesti uklanjaju se sa AirgoClean® 170 E iz vazduha 99,7% .
AirgoClean® 200 E – u kancelariji
Loš vazduh u kancelariji, koji može uticati na efikasnost rada, je prošlost. Tamo gde se okuplja mnogo ljudi, postoje i brojni patogeni. AirgoClean® 170 E obezbeđuje čist i svež vazduh za disanje - a to može unaprediti vašu koncentraciju i ponovo povećati
AirgoClean® 170 E / 171 E - u prostoriji za štampanje
Zdravstveni efekti fine prašine zavise od veličine čestica. Veće fine čestice prašine uzrokovane automobilima, na primer, teže se talože u telu nego mnogo manje sitne prašine iz štampača ili kopiranja. AirgoClean® prečišćivač vazduha pouzdano prečišćava vazduh u prostoriji – nema osećaja lošeg vazduha, čak ni nakon dugih zadataka štampanja ili kopiranja.
AirgoClean® 200 E – protiv alergena
Alergičari mogu da udišu i izdahnu zahvaljujući filtriranom sobnom vazduhu. AirgoClean® 170 E pouzdano uklanja alergene kao što su polen, životinjska dlaka ili spore plesni, fina prašina, bakterije i hemijska isparenja iz vazduha u prostoriji. Ukratko – sve što onemogućava miran san noću i smanjuje performanse tokom dana.

Copyright © 2018 Rovex Inženjering