Početna » Alati TROTEC » PSIS10-230 Digitalna lemilica

PSIS10-230 Digitalna lemilica

PSIS10-230 Digitalna lemilica
PSIS10-230 Digitalna lemilica PSIS10-230 Digitalna lemilica PSIS10-230 Digitalna lemilica
CENA: 5.000,00 RSD
Dodaj u korpu

SPECIFIKACIJE:

Garancija 2 godineSnaga:60W
Napon napajanja :230V/50 - 60 Hz
Opseg regulacije temperature:200-450°C
Tri temperaturna opsega:200 °C, 300 °C, 400 °C
Potrošnja struje:0,26A
Zaštita :IPX0
Nastavci za lemljenje :3 kom
Dimenzije:150 x 125 x 95 mm
Težina:1 kg
Dužina napojnog kabla:1,5m
Dužina kabla do lemilice:1,2m
Isporuka:Lemna stanica, 3 vrha za lemljenje, 2 kalema kalaja, sunđer
Šifra:904060
RovexsertifikatUputstvo

OPIS PROIZVODA PSIS10-230 Digitalna lemilica

TROTEC

Stanica za lemljenje PSIS10

DIGITALNA STANICA ZA LEMLJENJE PSIS 10-230V

Stanica za lemljenje sa kontroliranom temperaturom snage 60 wati (200 - 450 ° C) za elektronske tehničare i DIY entuzijaste - uključujući 3 vrha za lemljenje i 2 valjka za kalaj.

Univerzalno primenljiva stanica za lemljenje PSIS 10-230V omogućava vam lemljenje i odlemljivanje elektronskih komponenata kao profesionalac sa kontrolisanom temperaturom. Bez obzira da li želite da izvršavate osetljive zadatke lemljenja prilikom popravke elektronskih uređaja i PCBS-a - ili želite li sigurno i čvrsto povezati filigranske strukturne komponente prilikom izrade modela: lemna stanica PSIS 10-230V snage 60 wati obezbeđuje brzu i stalnu radnu temperaturu u opsegu temperatura od 200 - 450 ° C za svaki zadatak lemljenja. Bez dugog zagrevanja!

Sve pod kontrolom uz digitalnu kontrolu temperature

Kompaktna bazna stanica sa svojim lako dostupnim prekidačem za uključivanje / isključivanje, odelenjima za odlaganje lemilice i vrhova za lemljenje, kao i lako dostupnom kontrolnom panelu sa digitalnim LC displejem čini digitalni središnji deo ove stanice za lemljenje. Pritiskom na dugme možete jednostavno podesiti tri nivoa temperature i izvršiti fina podešavanja u koracima od 10 ° C. Kada uključujete stanicu, ona će uvek započeti sa zadnjom postavkom temperature.

Veliki i jasno vidljiv LCD displej obaveštava Vas o:
 • statusu grejanja lemilice (displej grejanja u osam nivoa)
 • unapred odabranoj temperaturi (200 ° C, 300 ° C ili 400 ° C)
 • temperatura vrha za lemljenje (200 - 450 ° C)

Kompletna ergonomska oprema za precizno i sigurno lemljenje

Precizna lemilica ergonomski oblikovana isporučuje se sa umecima protiv klizanja sa mekanom drškom, a njegova kabl za napajanje od 120 cm osigurava pogodan i fleksibilan rad. Tokom faze zagrevanja ili tokom pauza lemljenja, lemilo pronalazi svoje sigurno mesto u spiralnom držaču lemilice od plastike otporne na toplotu.

Izuzetno praktično: Osnova držača za lemilicu sadrži odeljak za odlaganje sunđera za lemljenje koji je takođe uključen u obim isporuke. Vrhove za lemljenje pomoću navojnog zavrtnja možete jednostavno promeniti i bez upotrebe alata jednostavnim uvrtanjem ili odvrtanjem.

Artikli koje morate dodatno kupiti za mnoge stanice za lemljenje, često po skupim cenama, već su uključeni u standardni opseg isporuke digitalne stanice za lemljenje PSIS 10-230V: 1 k držač za lemljenje, 3 k vrhova za lemljenje različitih širina, 2 k valjci za držanje kalaja različitih prečnika, 1 k sunđer za lemljenje.

Kompletan paket za izazovne zadatke lemljenja

Uprkos relativno niskoj ceni paketa, digitalna stanica za lemljenje PSIS 10-230V u rangu je sa jednako snažnom i inteligentnom tehnologijom lemljenja i malim vremenom grejanja od 60 sekundi. Režim pripravnosti dodatno omogućava uštedu energije. Ako se uređaj ne koristi 30 minuta, podešavanje temperature lemilice automatski se smanjuje na 200 ° C. Iz stanja pripravnosti se izlazi pritiskom bilo kog dugmeta na stanici za lemljenje.

Raspakujte, zagrejte i započnite!

Dodaci koji su već uključeni u standardni opseg isporuke omogućavaju precizan i pogodan rad u najrazličitijim oblastima primene, sve do zahtevnih preciznih zadataka neposredno nakon raspakiranja.

Dodaci sadržani u obimu isporuke:

 • 1 kom - Držač lemilice sa zavojnicom i ležištem za sunđer za lemljenje Bez obzira da li se zagreva ili hladi - u robusnom držaču lemilice lemilica pronalazi svoje sigurno mesto pre, tokom i nakon izvršavanja zadataka lemljenja.
 • 3 kom - vrhova za lemljenje (1 prethodno montiran) Tri vrha za lemljenje različitih veličina omogućavaju izvršavanje zadataka lemljenja na velikoj površini do filigrana u raznim oblastima primene.
 • 2 kom - kalem za lemljenje (po 10 g, lem Ø 1,0 mm, lem Ø 1,5 mm) Bez obzira da li želite da povežete žice ili zalemite elektronske komponente: kalem je već deo obima isporuke.
 • 1 kom - sunđer za lemljenje Spužva za lemljenje integrisana u ležište sunđera za lemljenje služi da održava vrh lemljenja čistim ili da se očisti

Prednosti u praksi:

 • 60 W Digitalna stanica za lemljenje sa lemljenjem otpornim na temperaturu
 • Brzo vreme zagrevanja od samo približno 60 sekundi i stabilnost na visokoj temperaturi
 • Veliki LCD-ekran koji se lako čita 3 unapred programirane vrednosti temperature
 • Precizni rezultati bilo kojim podešavanjem temperature (200 ° C - 450 ° C)
 • Energetski efikasan zahvaljujući automatskom isključivanju nakon 30 minuta
 • Promena vrha za lemljenje bez alata
 • Praktično skladište za vrh i lem za lemljenje

Tehnički podaci  PSIS10-230
Snaga 60W
Napon napajanja 230V/50 - 60 Hz
Opseg regulacije temperature 200-450°C
Tri temperaturna opsega 200 °C, 300 °C, 400 °C
Potrošnja struje 0,26A
Zaštita IPX0
nastavci za lemljenje 3 kom
Dimenzije 150 x 125 x 95 mm
Težina 1 kg
Dužina napojnog kabla 1,5m
Dužina kabla do lemilice 1,2m
Isporuka Lemna stanica, 3 vrha za lemljenje, 2 kalema kalaja, sunđer
Sertifikati CE oznaka
Proizvođač TROTEC, Nemačka

PSIS 10-230 posebne karakteristike uređaja

IR2570 infracrvena grejalica snage od 2500W
Kompaktan i funkcionalan: Stanicom za lemljenje može se lako upravljati. Funkcionalni  tasteri omogućavaju brzi predizbor temperatura.
Infracrvena grejalica na teleskopskom stativu
Praćenje procesa sa digitalnim displejem: Unapred odabrani temperaturni opseg, temperatura vrha za lemljenje i status grejanja lemilice mogu se čitati sa jasno strukturiranog LCD ekrana u svakom trenutku.
LED indikacija snage Infracrvene grejalice
Zamena vrha za lemljenje bez alata: Vrh za lemljenje može se za kratko vreme zameniti odvrtanjem i zavrtanjem.
Ugao nagiba Infracrvene grejalice
Robusni držač lemilice sa integrisanim ležištem za sunđer za lemljenje: Kada lemilica nije potrebna i čeka svoju sledeću primenu, sigurno i stabilno je uskladištimo u držaču lemilice. 
IR2570 infracrvena grejalica snage od 2500W
Vrh lemilice očistite pomoću sunđera za lemljenje.
Infracrvena grejalica na teleskopskom stativu
Savršeno spremljeno za sledeću primenu: Praktični odeljci za odlaganje vrhova za lemljenje i lemljenje sređuju stvari na radnom stolu.
LED indikacija snage Infracrvene grejalice
Pripremljeno za bilo koju aplikaciju: Obim isporuke već uključuje tri vrha za lemljenje sa navojem za pričvrščenje. Mogu se menjati bez upotrebe bilo kakvih alata..
LED indikacija snage Infracrvene grejalice
Savršeno pripremljen za prvu misiju lemljenja: Dva valjka za lemljenje različitih prečnika već su uključena u set. Raspakujte i započnite.

Copyright © 2018 Rovex Inženjering