Početna » Termostati » E8.1HY08WW-2 Termostat WiFi (black)

E8.1HY08WW-2 Termostat WiFi (black)

E8.1HY08WW-2 Termostat WiFi (black)
E8.1HY08WW-2 Termostat WiFi (black) E8.1HY08WW-2 Termostat WiFi (black)
CENA: 13.800,00 RSD
Dodaj u korpu

SPECIFIKACIJE:

Podešavanje : WiFi Smart telefon /Ručno
Aplikacija besplatana : Android. iOS
Max. opterecenje: 16A, 230 V ~ 50/60Hz
Napajanje: 90 V-240V ~ 50/60Hz
Opseg podešavanja temperature : +5°C do + 35°C

Opseg prikaza temperature : +5°C do + 40°C
Temperaturni opseg: +5°C do + 90°C
Regulacija histereze : podesivo od 0,5 do 2,5°C
Kalibracija : podesivo od -9 do +9°C
Zaštita: IP20
Dimenzije (VxŠxD): 86 x 86 x 27 mm
Šifra: 360152 Garancija 2 godine
Oznaka modela: E8.1HY08WW-2 WiFi
Isporuka: termostat, podna sonda i uputstvo na srpskom jeziku
Saobraznost: 2 godine
RovexPitanjaUputstvo

OPIS PROIZVODA E8.1HY08WW-2 Termostat WiFi (black)

Glavne karakteristike WiFi regulatora temperature

 • Daljinski pristup i kontrola preko user-friendli aplikacije
 • Pomaže u uštedi energije
 • Univerzalna kompatibilnost sa svim najpopularnijim električnim sistemima podnog grejanja
 • Jednostavno postavljanje sa čarobnjakom za instalaciju
 • Vrlo jednostavna instalacija
 • Za individualnu kontrolu ili kontrolu zone grejanja
 • Dozvoljeno je više korisnika

Pojedinačna kontrola ili grejne zone? Ti odlučuješ.

Korisnici WiFi termostata mogu izabrati da svaki kontroler bude individualno kontrolisan - ili da ih kombinuje u jednoj ili više zajedničkih kontrolnih zona za grejanje.

Sistem se može lako proširiti i rekonfigurirati da bi odgovarao promenjivim potrebama. I ova jednostavna mogućnost izmene čine ovaj termostat idealnim za sve tipove projekata privatnih vlasnika - bez obzira da li klijent želi samo udobno grejanje u kupatilu ili podno grejanje u celom domu.

Jednostavna kontrola i programiranje

Jednostavna  aplikacija omogučava korisniku da jednostavno isprogramira svoj termostat tako da on u potpunosti odgovara njegovim potrebama. U svakom trenutku na raspolaganju Vam je podatak o temperaturi u vašem prostoru i mogućnost da temperaturu promenite ukoliko ne želite da sistem radi u skladu sa programiranom temšeraturom. WiFi termostat omogućava korisnicima da jednostavno kontrolišu grejanje bez obzira gde se nalaze,  kako bi povećali uštedu energije.

Jednostavno programiranje omigučava Vam da podesite Vaš termostat u skladu sa vašim režimom života. Na raspolagnju su vam režim  5+2 dana, 6+1 dan ili 7 dana. U svakom danu možete isprogramirati 6 perioda u kojima možete podesiti vreme i temperaturu. Fabrički podešeni periodi su  ;

 • Buđenje
 • Odlazak na posao
 • Povratak sa posla
 • Odlazak  van kuće
 • Povratak u kuću
 • Spavanje

 Omogućava pristup za jednog ili više korisnika

WiFi termostat omogućava da više od jednog korisničkog pristupa kontroli sistema. Broj korisnika se određuje kada se sistem po prvi put stavi u aktivnu upotrebu, ali se može lako izmeniti kasnije, ako se potrebe korisnika promene. To znači da se pristup kontroli grejanja uvek može prilagoditi potrebama trenutnih korisnika.

Visoka dostupnost sistema - čak i ako je pristup Internetu prekinut

Robustan dizajn sistema znači da će korisnici zadržati potpunu kontrolu nad grejanjem čak i ako im se prekine pristup Internetu:

 Dok je aplikacija namenjena za potpunu svakodnevnu upotrebu. Na primer, mogu da podešavaju temperature, programiraju grejne rasporede i aktiviraju specijalne režime grejanja kao što su “Comfort” ili “Frost Protection”. Korisnici mogu uvek da pristupe svim programskim opcijama i funkcijama preko tastera na dodir i LCD ekrana.

Jednostavno puštanje u pogon

Svaki kontroler ima ugrađeni WiFi, što znači da vam nisu potrebne dodatne komponente kao što su gatevai-i. Sve što vam je potrebno da pokrenete termostat je da ga povežete sa kompatibilnim standardnim ViFi-router-om sa pristupom Internetu. Ugrađeni čarobnjak će vas jednostavno i brzo voditi  kroz svaki pojedine korake, osiguravajući jednostano  puštanje u rad.  

Povezivanje sa aplikacijom traje nekoliko sekundi

Aplikacija koja je jednostavna za upotrebu, dostupna za Android i IOS, nudi detaljnu pomoć oko instalacije i povezivanja novog WiFi kontrolera. Nećete morati da konsultujete štampane priručnike: korisnici su vođeni kroz nekoliko jednostavnih koraka neophodnih za povezivanje kontrolera sa aplikacijom - i onda mogu da uživaju potpunu kontrolu nad svojim sistemom grejanja, lakim pristupom statistikama potrošnje energije i još mnogo toga.

Brza instalacija bez problema

Kompaktan i vrlo jednostavan za montažu. U kombinaciji sa jednostavnim podešavanjem i rukovanjem instalacija WiFi termostata je brza i bez problema.

Copyright © 2018 Rovex Inženjering